Lidmaatschap
Contributie
Clublessen
Activiteitencommissie
Organisatie en bestuur
Locatie en routebeschrijving
Gebruik terrein
Terrein- en hoefslagreglement
Rijbaanregels
Onderhoud
Stal en weide
Locatie en routebeschrijving

Mededelingen

PSV De Nieuwe Roef wenst u fijne feestdagen en een gezond & sportief 2021!
Jong KNHS Zuid-Holland voorbeeld tijdens congres ‘Geef de jeugd een stem'
Tijdens The Dutch Masters – Indoor Brabant is een start gemaakt met een nieuw initiatief van de KNHS: Geef de jeugd een stem! Bijna 40 enthousiaste KNHS-jeugdleden die zich op hadden gegeven na een oproep via social media waren zaterdag bij de aftrap aanwezig. Ons Jong KNHS Zuid-Holland bestuur mocht hun best practices delen met de aanwezigen.

Lees hier verder...
Ook thuis kan je de klusborg terug verdienen!
RUITERPILATES
Ruiterpilates

Snel beter zitten. Doorzitten, verzamelen, lengtebuiging: het wordt er allemaal beter van als je Ruiterpilates doet. Maar wat is dat dan precies, dat Ruiterpilates?

Geen urenlange workouts, maar doelgericht en effectief. Leren ontspannen waar nodig, krachtoefeningen voor stabiliteit. Ontspannen aanspanning, ook voor ruiters.

Wat gebeurt er in je lichaam tijdens een volte, doorzitten of in een pirouette? Je kan alles ervaren tijdens Pilatesoefeningen op de mat. En geloof het of niet, je kan ook alles verbeteren op de mat. Ruiterpilates legt feilloos de link tussen pilatesoefeningen en je rijden.

In de workshop gaan we samen langs de elementen van een functionele ruiterhouding. Voor ieder element, bv een diepe zit, krijg je een anatomische uitleg en oefeningen ter verbetering. Leer te  voelen hoe je moet zitten. Want voelend zitten is voelend rijden: het begin van harmonie.
Activiteiten 2019
De activiteitenagenda is goed gevuld alle activiteiten kan je je nu al voor opgeven want VOL=VOL.

Heb je nu zelf nog iets wat je heel graag bij ons wil organiseren bel of mail ons dan.  
VERSE INFORMATIE
Het zonnetje laat zich weer zien dus activiteiten agenda staat er weer op.
Chiropratie en Ruiterpilatus terugkerende activiteiten!
Clublessen
Als het goed is zijn de opgave voor de clublessen weer in volle gang. Wil je meerijden bij onze clublessen geef je dan op via penningmeester@psvdenieuweroef.nl